Hihnat

Teemme koirille eri materiaaleista hihnoja, liinoja, monitoimitaluttimia, noutajataluttimia, jakajia, jatkopaloja ym. Ompelemme suurimman osan koira- ja hevostarvikkeista teollisuusompelukoneella ja tarkoitukseen sopivalla kestävällä langalla. Osan nahkatuotteista ompelemme perinteisesti käsin, kuten näyttelytaluttimet

Värimaailma on laaja, pyrimme pitämään useita värejä mallistossa, jotta jokainen löytäisi suosikkinsa: "Muistuttaa ihan karkkikauppaa" on tuttu sanonta, jota kuulemme ollessamme myyntitapahtumissa. Pyrimme tekemään turvallisia, laadukkaita ja kestäviä tuotteita. Tarkistamme jokaisen tuotteen, että laatukriteerit täyttyvät ennenkuin paakkaamme ja lähetämme ne asiakkaalle tai laitamme ne esille tapahtumissa.

Materiaalit:

Grip - softgrip

Grip on luja, kestävä ja siinä on hyvä pito, koska hihnan keskellä on molemmin kumiompeleita. Softgrip nimi tulee sen reunojen pehmeydestä, ne ovat pyöristetyt ja miellyttävä käyttää myös ilman hanskoja. Leveydet ovat 15 mm ja 20 mm. Värit: musta, punainen, keltainen, oranssi, pinkki, vaaleansininen, sähkönsininen, harmaa ja vihreä. Tämä materiaali valmistetaan Suomessa.

BioThane®

BioThane® on rekisteröity tuotemerkki. BioThane -hihnan ydin on polyesternauhaa ja se on päällystetty PVC -pinnalla. Se muistuttaa nahkaa, se tuntuu ja näyttää nahalta. BioThane on venymätön, luja ja taipuisa materiaali. Lisäksi, että se on vedenpitävä, niin sillä on hyvä pakkasenkesto ominaisuus. BioThane on helppohoitoinen, sen voi huuhdella vedellä tai pyyhkiä kostealla kangaspalalla. Useita värivaihtoehtoja. BioThane Beta nauhaa löytyy eri leveyksissä esim. 16 mm, jonka vetolujuus on n. 283 kg ja 19 mm, jonka vetolujuus on n. 340 kg. Valmistusmaa on USA.

Me teemme BioThane® Beta nauhasta mm. koirille talutushihnoja ja liinoja. Myös hevosille ja poneille valmistamme tästä materiaalista erilaisia varusteita.

Heijastava grip

Tässä nauhassa on hyvä pito, siinä on molemmin puolin kumiompeleita sekä yhdellä puolella heijastava katkoraita, josta on hyötyä, kun liikkuu hämärässä ja pimeällä. Tämä grip -nauha on vahvuudeltaan hieman ohuempi materiaali kuin sivun alussa mainittu Grip - softgrip. Yksi leveys 20 mm ja värivaihtoehdot: musta, vaaleanpunainen ja oranssi.

Nailon

Nailonhihnan eri leveydet 10 mm, 15 mm, 20 mm, 25 mm, 30 mm, 40 mm ja 50 mm. Eri värejä riippuen leveydestä.

Kasviparkittu Tärnsjön nahka

Valmistamme koirille tilaustyönä mm. näyttelyhihnoja nahasta. Käytämme laadukasta ruotsalaista Tärnsjön kasviparkittua nahkaa. Teemme paljon perinteistä käsinompelua nahkatöissämme, joilloin niistä tulee pitkäikäisempiä käyttää. Käsinompelu on - uskomatonta kyllä - kestävämpää ommelta kuin koneella tikattu. Nahan värivalikoima on perinteinen musta, ruskea ja konjakki.

Lukot ja metalliosat

Lukkovaihtoehdot ovat laadukas ruotsalainen BGB -lukko, teräksestä valmistettu ja galvanoitu, josta on eri kokoja. Pistoolilukko (liipasinlukko, karbiinihaka), joista löytyy eri kokoja. Messinkisiä lukkoja myös löytyy. Kaikki käyttämämme D- ja O-renkaat ovat hitsattuja.